Daar is hij weer, op veler verzoek!

Trappen en Happen 3, maar dan anders

 


Algemene informatie

Reisnummer: 10

Tijdvak: Zaterdag 10 juli tot zaterdag 17 juli 2021.

Korte omschrijving: We gaan wederom een fijne fietsvakantie beleven en dit keer in Nederland en ja je leest de datum goed, echt in de zomer. Het wordt een luxe VERWEN fietsvakantie met daarin een geheel voorbereide fietsvierdaagse, met alle dagen een heerlijk drie-gangendiner en lunchpakketten tijdens de fietsdagen en nog veel meer. Ook nu weer is ons motto: ”LAAT JE VERRASSEN”.

Reissom: € 610,- per equipe, € 320,- voor alleenreizende. Inbegrepen: kosten camping, alle avonden een heerlijk 3-gangen-diner, op de fietsdagen een lunchpakket en leuke extra’s.

Deelnemers: Minimaal 25 equipes, maximal 40 equipes.

Honden: Op deze reis zijn honden toegestaan.

Opgeven:

Aantal km: Ca. 45 km. vanaf Utrecht.


Reisinformatie

Verwen fietsvakantie

Dit gaat een verrassend fietsweekje worden. Heerlijk midden in de zomer in Nederland . Een fietsvierdaagse speciaal voor ons Disselaars.

We verblijven 7 dagen op camping Recreatiepark de Lucht, in Renswoude.

Daar gaan we mooie fietstochten maken, die geheel op papier staan en een groot deel van de route is op knooppunten. Ook af en toe even puzzelen waar je heen moet maakt het extra leuk.

Het is een kleinschalige fietsvierdaagse die alleen voor ons is voorbereid, dus niet te vergelijken met de Drentse of een andere grote fietsvierdaagse. De afstand kan je zelf per dag bepalen. 25, 40 of 60 km. Je kan per dag wisselen, dus geen zin, dan maar een beetje minder. Ook mag je zelf bekijken wat je wilt fietsen door gebruik te maken van de fietsroutes die in de campingfolder staan of zelf een knooppuntenroute samenstellen.

Onderweg wordt niet gestempeld, dus doe lekker wat je wilt. Het is echter wel een fietsvakantie voor de sportieve fietsers.

De routes zijn zeer afwisselend en allemaal vlak.

Uiteraard fietsen we ook nu weer in kleine groepjes en bepaal je je eigen tempo. We fietsen absoluut niet als grote groep. 

En dan nu het verwengedeelte van deze week.

Elke dag gaan we genieten van een verrassend  3-gangen diner met een drankje in het restaurant van de camping. Ook hebben we een avond een geheel verzorgde BBQ, van een echte BBQ Master. Ook dit wordt weer genieten.  

Dus de pannen blijven deze week in de kast. Op de fietsdagen krijg je een heerlijk verrassend lunchpakket mee.

We fietsen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en sluiten de week vrijdagavond met een heel gezellige afscheidsavond. Een afscheidsavond die je niet snel zal vergeten.

Er is ook een zwembad op de camping met speciale uurtjes voor senioren. Bij mooi weer gaat het dak eraf en bij wat minder weer kunnen we lekker overdekt zwemmen.

Ook voor een spelletjes- of bridgeavond hebben we een binnenruimte ter beschikking.

Dus met bridgen, klaverjassen, keezen en welk ander spel ook kunnen we een gezellige avond beleven.

En natuurlijk spelen we ook een spelletje jeu de boules.

Aan het einde van de fietsdag is het misschien leuk om lekker in kleine groepjes wat na te kletsen van de belevenissen van de dag. De plaatsen Renswoude, Scherpenzeel en Barneveld zijn dicht in de buurt om boodschappen te doen.

Uiteraard ook voor de wandelaars is dit een mooie omgeving. Op de camping zijn ook gegevens over wandelroutes.  Je kunt dus ook op de niet-fietsdagen een heerlijke wandeling maken.

Achter de camping ligt ook een heerlijk wandelbos en visvijver. Kortom genoeg te doen.                                                   

Excursies hebben we niet ingepland in deze week, maar je ziet onderweg dingen die je graag wilt bezichtigen; tip het aan de anderen. Dat kun je dan op de vrije woensdag eventueel gaan doen, alleen of met elkaar. Ook een suggestie, ga even naar de Betuwe. Dat kan op de fiets of met de auto en verwen jezelf met de lekkerste kersen. We spreken uit ervaring.

Op de camping zijn veel folders met leuke ideetjes van wat er te doen is in de omgeving, of ga lekker genieten van een vrije dag.

Recreatiepark De Lucht

Barneveldsestraat 49 3927 CB Renswoude

0342 412 877

info@delucht.com


Een indruk van de fietsknooppuntenroutes
Een indruk van de fietsknooppuntenroutes