Fietsvakantie in Noord-Limburg


Algemene informatie

Reisnummer: 09

Tijdvak: Woensdag 23 mei na 13.00 uur t/m woensdag 13 juni 2018 vóór 11.00 uur.

Korte omschrijving: We verblijven op een zeer mooie en zeer goed verzorgde camping, enkele kilometers ten zuiden van Venlo. De nadruk ligt op fietsactiviteiten, maar alle fietsroutes zijn ook per auto te doen.

Reissom: € 905,- per equipe en € 605,- voor alleengaanden.

Inbegrepen: zie “Reissom / Reisafrekening” pagina 3.

Deelnemers: Maximaal 22 equipes.

Honden: Op deze reis toegestaan, mits aangelijnd. Voor eigen rekening.

Voorwaarden: zie “Honden mee op reis” pagina 4.

Opgeven: Zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 15 januari 2018.


Camping de Oda Hoeve Kessel
Camping de Oda Hoeve Kessel

Ofschoon wij de nadruk op FIETSACTIVITEITEN zullen leggen, is er afhankelijk van de plaatselijke weersomstandigheden ook gelegenheid tot andere bezigheden. Alle fietsroutes die wij organiseren zijn ook per auto te doen, waarbij wij echter opmerken dat zij die “niet fietsen” zich wel aan de “fietsers” zullen moeten aanpassen. De omgeving leent zich ook voor wandelactiviteiten, ofschoon wij deze niet zelf zullen organiseren. Dus wel op eigen initiatief. Wij hebben geen vastomlijnd programma. In onze regio hebben wij voldoende alternatieve naar uit te wijken, als de weersomstandigheden ons hiertoe dwingen. De steden Venlo en Roermond zijn ook uitwijkmogelijkheden. Tijdens de fietstochtjes zullen wij regelmatig onderweg een terras aandoen, waar de niet-fietsers uiteraard ook welkom zijn. Ook zullen wij weer speciale aandacht proberen te besteden aan het culinaire gebeuren.

Om niet te veel in herhalingen te vallen ten opzichte van de vorige fietsvakanties, hebben wij een tweetal nieuwe activiteiten op het programma staan.

We verblijven op een zeer mooie en zeer goed verzorgde camping enkele kilometers ten zuiden van Venlo. Op deze camping is geen winkel, maar in de directe omgeving zijn alle noodzakelijke voorzieningen aanwezig.

De aankomst is op woensdag 23 mei 2018 ná 13.00 uur, terwijl het vertrektijdstip is gepland op woensdag 13 juni 2018 vóór 11.00 uur.

Eerder aankomen en/of langer verblijven zal moeilijk zijn!!!!! 


Camping Oda Hoeve

Heldenseweg 10

5995 RP Kessel

Tel.: 077 4621358